About us

“Viata nu este facuta sa fie traita intr-un singur loc” 

   Nu stim cine a spus vorba asta, insa noi dupa ea ne ghidam in viata.

 

Salut!

Suntem Iulian  si Ioana si impreuna vrem sa va inspiram cu povestile noastre si sa va contaminam cu virusul calatoriilor. De mai bine de 2 ani calatorim descoperind traditii, locuri, oameni si obiceiuri pe care ne-am hotarat sa le impartasim si cu voi.

 

 

Ce o sa gasiti pe blogul nostru?

Fiind farmacist, o sa va pot da cele mai bune sfaturi farma pentru calatoriile voastre exotice, excentrice, normale sau banale. Veti afla ce e bine sa aveti intotdeauna in buzunarul gentii voastre si de ce sa va feriti cand mergeti in locuri mai putin safe. De ce vaccinuri si/sau medicamente aveti nevoie, cum sa previi sau cum sa tratezi la fata locului si cum sa infruntati pericolele cu succes.

De la Iulian o sa puteti afla care e treaba cu fiecare tara in parte, cum puteti obtine vizele cand calatoriti mai departe de casa si ce puteti face atunci cand va confruntati cu probleme legislative pe meleaguri straine, fiind gata sa va dea orice sfat juridic aveti nevoie.  Pe deasupra este omul care gaseste cele mai bune oferte de calatorie oriunde in lume si toti prietenii apeleaza la el. Daca tu gasesti ceva ieftin, el iti gaseste si mai ieftin! :))

Suntem exploratori, nu doar turisti, ne place sa traim ca localnicii si sa experimentam cu adevarat gustul tarii in care calatorim.

De ce Epidemic Travel?

Dupa cum sugereaza si numele nostru, suntem dependeti de calatorii. Suntem virusati in sensul bun al termenului, e un virus ce ne face bine, ne face sa simtim ca traim, nu doar ca existam (cum ne place noua sa spunem) si sper ca toti cei pasionati de calatorii simt asta.

Pe unde am umblat pana acum si ce povesti veti regasi aici?

Peste 20 de tari din Europa, dar si in tari “mai speciale” cum ne place noua sa le spunem, ca India sau Maroc.

Leave a Reply