10% REDUCERE la cazare pe Booking.com

Cu totii cred ca ati auzit de Booking.com si putini sunt cei care nu au rezervat macar o data o noapte de cazare pentru vacanta lor, de pe aceasta platforma.

De fiecare data cand ne planificam o vacanta si vine vorba de cazare, primul gand se indreapta spre www.Booking.com.

Da, recunosc, este cea mai uzuala platforma de rezervari online pentru cazare si cea mai ok din multe puncte de vedere, si cel putin in Europa este lider de piata, depasind cu mult Agoda, Expedia si alti competitori.

Booking este una din cele mai mari platforme de rezervari si printre cele mai sigure din lume. Originara din Olanda, detine aproximativ 1.400.000 de mii de proprietati in 226 de tari si prin intermediul acesteia se rezerva aprox. 1.200.000 mii de camere pe zi. Site-ul este disponibil in 43 de limbi si foarte usor de folosit.

De cele mai multe ori cand Iulian a creat o super oferta de vacanta, Booking a fost prima platforma pe care s-a uitat. Si nu degeaba este prima in topul preferintelor noastre, dar iti ofera asistenta 24 din 24, poti interactiona cu gazdele sau personalul hotelier foarte usor, rezervarea este facila si ai foarte multe filtre ce te ajuta sa gasesti cea mai potrivita cazare pentru tine.

Ce mai e foarte tare la Booking e ca dupa mai multe rezervari facute prin intermediul lor, poti deveni membru Genius si ajungi sa ai 10% reducere la fiecare rezervare (asa cum si noi avem de altfel si suntem foarte mandri de asta).

Astazi o super oferta vine in intampinarea noastra,  si am zis sa o impartasim si cu voi:

Orice rezervare facuta cu ajutorul codului de mai jos,  va aduce inapoi 10% din suma platita, dupa petrecerea sejurului:

                                  https://www.booking.com/s/11_8/c00c1cd7 

Tot ce trebuie sa faceti este sa copiati link-ul, sa incepeti sa cautati cazare si sa lasati banii sa se intoarca la voi.

Tare, nu-i asa? Noi deja ne-am pus pe cautat noi destinatii si abia asteptam sa primim inca 10% peste cei de care deja beneficiem.

Asteptam sa ne impartasiti experientele voastre si sa ne spuneti cum a fost!

P.S. Nu uitati, daca aveti nevoie de sfaturi farma sau juridice pentru excursiile planificate, asteptam intrebarile voastre.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: